Klanten over BeyMen Restaurant

Sylvia Korst
”Vorige week heb ik er voor het eerst gegeten en het zal zeker niet mijn laatste keer zijn. We hadden de mix grill besteld, het vlees was dan ook echt van top kwaliteit! Ik heb vaker Turks gegeten maar deze tent staat bij mij op nummer 1!”

Bertje
”Een aantal dagen geleden voor het eerst gegeten bij Beymen. Ik zeg ‘voor het eerst’ omdat ik hier ongetwijfeld nog eens terugkom!

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt toen ik enkele maanden geleden in de buurt kwam wonen en zag dat Beymen binnenkort de deuren zou openen. In de periode daarna zag ik hoe het restaurant erg vaak helemaal vol zat met voornamelijk Turkse mensen; een goed teken!

Het bleek geen teleurstelling toen het er een paar dagen geleden eindelijk van kwam eens langs te gaan: een gezellig restaurant met een mooie open keuken, waar je tegen een zeer schappelijke prijs heerlijk kunt eten. Voor twee kleine voorgerechtjes, twee heerlijke hoofdgerechten die we maar nét op konden, één toetje (heerlijke baklava met bananenijs) en vier drankjes waren we nog geen €50,- kwijt.

Tip: reserveer vooraf even, zelfs op een gewone woensdagavond. In ons geval bleek dit helemaal niet overbodig!”

Rico Dijkstra
”Vandaag voor het eerst gegeten bij dit Turks restaurant maar de bediening was erg aardig en het eten was heerlijk. Ik ben normaal geen liefhebber ben van lams vlees maar ook die was lekker.

We hadden een menu voor twee personen waar allerlei verschillende Turkse gerechten op werden geserveerd maar en het was heerlijk en genoeg voor zeker drie personen. En als hollander moet ik ook even melden goed betaalbaar. Duidelijk een aanrader.”

Christina Harting
”Superleuk restaurant, vriendelijke bediening en echt lekkere turkse gerechten zeker een top tent vandaag voor het eerst gegeten maar dat is zeker niet de laatste tot snel. gule gule”

Fatima El Yaacoubi
”Sinds de opening ben ik een vaste klant. De mooie interieur en het heerlijke eten is een aanwinst in stadsdeel Nieuw-West!”